Sâmbătă, 5 Octombrie 2024

Ediția IX - ORIGINS

Într-o eră în care globalizarea și tehnologia accelerează schimbările și ne modelează viețile într-un ritm fără precedent, este esențial să ne amintim de unde venim. Originile noastre – fie ele culturale, geografice sau familiale – ne oferă un sentiment de stabilitate și de apartenență.

Vino alături de noi pentru a participa la discursuri  autentice, pentru a construi legături și pentru a cultiva o comunitate în care fiecare voce contează.

Ce este TEDx?

TEDx este o inițiativă de bază care aduce spiritul TED în comunitățile locale din întreaga lume prin organizarea de evenimente independente. 

TED, acronimul pentru Technology, Entertainment, Design este un concept care reprezintă trei domenii care modelează direcția viitorului nostru.

Technology se referă la inovații și progrese tehnologice care revoluționează modul în care trăim, lucrăm și comunicăm.

Entertainment acoperă spectrul larg al culturii, artelor și divertismentului, care nu numai că ne aduce bucurie și reflecție, dar poate fi și o sursă de inspirație și conexiune umană.

Designul se referă la procesul de concepție și realizare a produselor, mediilor și experiențelor care influențează modul în care interacționăm cu lumea din jurul nostru. 

Cui îi este adresat TEDxConstanta?

TEDxConstanta este adresat tuturor persoanelor pasionate de idei și inovație, indiferent de vârstă, ocupație sau domeniu de interes. Evenimentul este gândit să ofere ceva valoros pentru fiecare: tinerilor și studenților, profesioniștilor și antreprenorilor, profesorilor și artiștilor, pasionaților de știință și tehnologie.

Prin participarea la TEDxConstanta, faci parte dintr-o comunitate globală care valorizează schimbul de idei și inovația, contribuind astfel la progresul societății.

 TEDxConstanta este mai mult decât un eveniment; este o experiență care transformă, educă și inspiră.

Vorbitorii TEDxConstanta din edițiile trecute

Edițiile TEDxConstanta

ediția a 8-a

14 Octombrie 2023

ediția a 7-a

22 Octombrie 2022

ediția a 6-a

16 Octombrie 2021

ediția a 5-a

03 Octombrie 2020

Despre TEDxConstanta?

Organizarea unui eveniment TEDx este o experiență 100% comunitară. Fiecare detaliu este planificat și coordonat cu grijă de către voluntari dedicați din comunitatea noastră. De la selectarea vorbitorilor și a performanțelor la organizarea logistică, fiecare aspect este realizat cu pasiune pentru a crea o experiență memorabilă pentru toți participanții.

La TEDxConstanta, credem cu tărie în puterea diversității. Fiecare eveniment prezintă o gamă largă de subiecte și voci din diverse domenii și perspective. Ce ar fi viața fără un pic de varietate și culoare?

Și să nu uităm, la TEDxConstanta, suntem o comunitate lipsită de prejudecăți și agende ascunse. Scopul nostru este simplu: să provocăm conversații autentice, să construim conexiuni și să cultivăm o comunitate în care fiecare voce contează.

Discursuri Recomandate:

Costin Dămășaru

Inovații menite să schimbe lumea

Ediția VIII - Adaptability - 2023

Sebastian Burduja

În căutarea antidotului la maladia scepticismului cronic

Ediția VII - The New Now - 2022

Alexandru Bobe

Give me the key and i'll unlock the entire wor[l]d!

Ediția VI - Unlocked - 2021

TEDxConstanta un eveniment independent sub licența TED

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult