Ce este TED?

“TED” vine de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care, in mod colectiv, ne modeleaza viitorul.

TED in sine se distinge de alte conferinte. Este vorba despre discursuri de 18 minute, sau mai putin, ce abordeaza cu pasiune unele dintre cele mai inovative idei de pe planeta. Speakerii TED și TEDx abordeaza cele mai dure intrebari ale umanitatii, incercand sa raspunda cu inovatie, spirit intreprinzator si optimism.

TED este o suita de discursuri scurte, pregatite cu atentie, demonstratii si performante ce concentreaza o idee si o gama larga de subiecte pentru a promova invatarea, inspiratia si curiozitatea spre a provoca o serie de conversatii care conteaza cu adevarat.

TED este o serie de conferinte globale initiata in Statele Unite in 1984, organizate pentru a raspandi ideile ce merita promovate.

Mai multe despre misiunea TED aici.

Ce este TEDx?

Un eveniment TEDx este o intalnire locala unde se alterneaza discursuri live si clipuri inregistrate la conferintele TED. Evenimentele TEDx sunt planificate si coordonate independent, pe conceptul de la comunitate la comunitate. Fiecare eveniment este dezvoltat independent, fiind unic la nivel de continut si design, dar totodata, cu caracteristici comune.

Un eveniment TEDx este organizat de voluntari din comunitatea locala si, ca orice alt eveniment TED, nu contine nicio urma de agenda comerciala, religioasa sau politica. Scopul evenimentului este sa reprezinte o scanteie pentru conversatii, conectare si comunitate.

Toate evenimentele TEDx prezinta probleme variate si o diversitate de voci din mai multe discipline. Pana la urma, unde este distractia fara putina diversitate?

Mai multe detalii despre TEDx aici.

UNDE

Zenith Conference & Spa Hotel
Statiunea Mamaia, Constanta

CAND

Sambata,
27 octombrie, 2018


Cu ce te asteptam la TEDxConstanta 2018?

TEDxConstanta e tanar. La fel ca tine si sufletul tau.
Credem in idei bune. Neobisnuit de bune. Idei noi, indraznete, care rasar din nimic sau se metamorfozeaza din ceva. Idei care-ti ridica atat semne de intrebare, cat si parul pe sira spinarii. Idei care cer sa fie impartasite si care fac lumea asta mai inclusiva si mai frumoasa. Iar pe oamenii din ea, ideile astea care ies din tipare, ii fac un pic mai buni si mai… implicati.


Vei fi impresionat de oamenii de pe Cercul Rosu!
Speakerii – cei care aduc schimbari pozitive in jurul lor si care ne impartasesc experientele si momentele lor de “A-Ha”. Sunt cei care ne inspira.

Vei interactiona si cunoaste oameni deosebiti!
De regula, cei care participa la conferintele TEDx sunt oameni diversi, energici, inteligenti cu care poti rezona si crea legaturi semnificative.Vei intalni 11 speakeri, 30 voluntari si parteneri, 100 participanti!
Toti vom fi acolo pentru a trai intens si cu semnificatie evenimentul in care vom provoca viziunea si bucuria de a trai si in care vom extrage resorturile pentru a ridica cunoasterea la un nou nivel. Unul superior, ecologic si sustenabil, pentru fiecare dintre noi.

Vei fi surprins de formatul conferintei!
TEDx nu este conferinta clasica cu care esti obisnuit. Iar discursurile speakerilor nu sunt traditionalele prelegeri lungi. Dimpotriva, sunt calupuri de cel mult 18 minute prezentate intr-un stil inovativ care-ti va sustine atentia antrenata.Vei fi incantat de performerii care vor urca pe scena!
Pentru ca viata e o arta, nu doar un schimb. E un ansamblu de actiuni care sa ne inspire si sa trezeasca sentimente dintre cele mai frumoase in adancul nostru. Artistii de la #TEDxConstanta 2018 te vor impresiona cu talentele lor.

Vei celebra alaturi de echipa TEDxConstanta un eveniment reusit la After Party!
Pentru ca nicio celebrare nu e completa fara o „post celebrare”. Vino alaturi de noi pentru a-i sarbatori si pe oamenii talentati si deosebiti, dupa ce ne-am bucurat alaturi de ei si ne-au inspirat cu ideile lor.


Din spatele scenei

Construim impreuna cu tine comunitatea de oameni care experimenteaza si provoaca schimbari pozitive in Constanta.

Ne vedem la TEDxConstanta 2018!

Plateste Taxa Participare