Locatia

Zenith Conference & Spa Hotel
Complex Jupiter Junona
Statiunea Mamaia, Jud. Constanta, Romania

De la intrarea in statiunea Mamaia, continui spre nord, iar la al treilea sens giratoriu din zona hotelului Rex inaintezi cca. 500 m si faci dreapta, imediat dupa cladirea agentiei de turism Danubius. In capatul aleii se afla hotelul Zenith Conference & Spa.
Bine ai venit!

Google Maps & Directii

Esti din afara Constantei si participi la TEDxConstanta?

Super Eroul TEDxConstanta, Zenith Conference & Spa Hotel, vine in spijinul tau cu tarif preferential la cazare

Pentru echipa TEDxConstanta, satisfactia stakeholderilor este mai mult decat un alt indicator de performanta scris intr-o strategie. Este o promisiune pe care o luam in serios si pe care o livram.

De aceea, mai presus de „customer care”, urmărim „customer delight”, astfel, ne-am unit fortele cu Zenith Conference & Spa Hotel, in calitate de sponsor principal, Super Eroul editiei TEDxConstanta 2018.

Credem cu tarie ca valorile comune duc la asocieri de brand autentice, iar in leadership-ul Zenith Conference & Spa Hotel, am gasit partenerii de incredere cu ajutorul carora vom propaga miscarea noastra de promovare a culturii, educatiei si progresului in Constanta.

Astfel, venim spre dvs. cu o locatie premium pentru desfasurarea zilei de 27 OCTOMBRIE 2017, si va punem la dispozitie camere intr-un hotel de 4*, asigurandu-ne ca veti fi odihniti si pregatiti pentru o zi plina de inspiratie si voie buna.

In acest sens, in perioada 26-29 octombrie 2018, puteti beneficia de urmatoarele tarife preferentiale:

  • Dubla standard – 270 lei
  • Single standard – 250 lei
  • Dubla cu vedere la mare – 320 lei
  • Single cu vedere la mare – 300 lei

Tarifele includ micul dejun.

Pentru a beneficia de tariful preferential oferit de partenerii nostri, va rugam sa completati formularul de mai jos, disponibil pentru download, indicand perioada si tipul de camera dorit si datele de garantare (cardul de credit) si sa-l trimiteti la adresele de email mentionate, urmand ca plata sa se efectueze la receptie.

FORMULAR REZERVARE HOTEL ZENITH EVENIMENT TEDX CONSTANTA

Anexa Clienti Individuali RO 2017

Vrem sa te cunoastem

Reunim pe scena TEDx inovatie, creatie, si idei ce merita impartasite.
Echipa TEDxConstanta lucreaza cu spor la organizarea unei experiente memorabile pentru participantii celei de-a doua editii de la malul Marii Negre.