TEDx-Constanta-andrei-paunescu

TEDxConstanta - Vorbitor

Andrei Păunescu

Scriitor, Jurnalist, Cantautor

TEDxConstanta - Vorbitor


Născut în 3 mai 1969, la București, într-o familie de scriitori români (Adrian Păunescu și Constanța Buzea), Andrei Păunescu este scriitor (proză, versuri, memorialistică), jurnalist de presa scrisă (sute de articole în Flacăra, Jurnalul Național, Tango, Vremea, Totuți iubirea, Opinia națională, Market Research, Gracious Light etc), radio (Radio București) și televiziune (Antena 1, Tele 7, OTV).

Cantautor de folk și rock (fondator al trupei Totuși, mii de concerte în toată țara și în lume, autor și interpret al unui mare număr de piese cunoscute, precum Amor cubist, Iobag la patron iobag la stat, Las-o să plece, Haide mamă haide tată, Doamne ocrotește-i pe români, Suntem aroganți. etc), editor și coordonator de redacții, cadru didactic universitar în Jurnalism (din 1998, la Universitatea Spiru Haret Bucuresti), grafician, președinte de fundații culturale.


Discurs Andrei Păunescu TEDxConstanta 2014

Nu riști, nu câștigi

Ieşiţi din cutie. S-ar putea să pierdeţi sau s-ar putea să aveţi o mare şansă. Andrei Păunescu vorbeşte pe scena TEDxConstanta despre deciziile care ne pot determina cursul vieţii, despre momentele de cotitură unde indivudul determină distanţa sănătoasă faţă de cei din jur, unde riscul de a fi iresponsabil poate conduce la o serie de lucruri extraordinare.

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult