TEDx-Constanta-Alin-Chiriac

TEDxConstanta - Vorbitor

Alin Chiriac

Antreprenor. Investitor. Mentor

TEDxConstanta - Vorbitor


Alin are o experiență în marketing și management IT de mai bine de 18 ani. Crede cu desăvârșire în dezvoltarea comunităților cu ajutorul tehnologiei. Dedică mult timp pentru a crește gradul de conștientizare pentru Educația Tech în școlile din România și derulează cele mai mari campanii naționale în acest domeniu.

Este fondator și CEO Adfaber, ONG-ul care susține proiecte de tehnologie ce îmbunătățesc viața de zi cu zi, promovează învățarea și dezvoltarea de abilități digitale și poziționează România drept cel mai important Tech Hub din Europa.

Alin Chiriac este de asemenea fondator CODE SCHOOL CLUBS, clubul de tehnologie unde copiii învață limbaje de programare prin joacă. Îi ajută pe copii să înțeleagă și să învețe cum să folosească tehnologia pentru o viață mai bună.

“Tehnologia a devenit parte a ADN-ului nostru. Este realitatea de astăzi și consecința faptului că ne confruntăm cu un moment în care totul este în mod constant remodelat de tehnologie.”

În 2017 Google și Financial Times l-au inclus în topul inovatorilor Europeni alături de nume sonore ale tehnologiei și inovației românești, iar în ultimul an implementează alături de echipa sa, cel mai amplu program de siguranță online pentru elevii din școlile din România: Eroii Internetului.


Discurs Alin Chiriac TEDxConstanta 2022

Ultima generație care a văzut viața de dinainte de internet

În acest discurs, Alin Chiriac vorbește despre cum învață părinții și profesorii să le vorbească elevilor despre siguranță online cu ajutorul programul Eroii Internetului.

Mai mult de atât acesta oferă și răspunsul la întrebarea: mai trebuie să învățăm programare, când Inteligența Artificială transformă lumea și deja scrie cod în locul programatorilor? Alin are o experiență în marketing și management IT de mai bine de 18 ani. Crede cu desăvârșire în dezvoltarea comunităților cu ajutorul tehnologiei. Dedică mult timp pentru a crește gradul de conștientizare pentru Educația Tech în școlile din România și derulează cele mai mari campanii naționale în acest domeniu.

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult