TEDx-Constanta-Daniela-Mariscu

TEDxConstanta - Vorbitor

Daniela Mariscu

Antreprenor. Investitor

TEDxConstanta - Vorbitor


Antreprenoare pionieră a industriei agrementului din România, Daniela Marișcu este co-fondator Aqua Azur și fondatoarea Aquatica Experience (general integrator pentru parcuri de agrement) precum și a acceleratorului de inovație în domeniu AE Accelerator.

Cunoscută și ca investitor jurat în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor” Pro TV. (aka Shark Tank / Dragons Den), Daniela contribuie activ la scalarea mentalității în eco-sistemul românesc antreprenorial și investițional. 

Ca investitor, Daniela Marișcu vizează impactul global macro-economic și social, prin valorizarea potențialului creativ și inovator românesc. Prima sa investiție în tehnologie a fost în 2019, în proiectul YooSend, sistem descentralizat de cloud bazat pe tehnologie blockchain.

În acest moment deține investiții în calitate de angel-investor și lead-investor în 8 companii din domenii diverse de la teraristică până la autovehicole electrice. Principiul după care se ghidează, ca investitor: binele suprem este dat de maximizarea simultană a potențialului individual a unui mase critice de oameni.


Discurs Daniela Marișcu TEDxConstanta 2022

Tu ce fel de creator ești?

Care este puterea ta de a crea? Poate nu știm încă rețeta exactă, dar există totuși câteva idei de care putem ține totuși cont.
Un pas este să gândești noi repere, noi perspective.

Te poți gândi la proiecte mai mari sau să fie mai multe sau te poți gândi la ce beneficii aduc acestea către cei care le folosesc.
Un alt pas este să investești. Să creezi noi realități, noi ecosisteme singur sau alături de parteneri.

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult