TEDx-Constanta-Ionuț-Țața

TEDxConstanta - Vorbitor

Ionuț Țața

Antreprenor. Investitor

TEDxConstanta - Vorbitor


Ionuț este un antreprenor plin de idei inovatoare. El înțelege complexitatea unei afaceri și găsește întotdeauna o soluție pentru clienții săi. Întotdeauna a reușit cu succes să facă schimb de idei constructive cu privire la subiectele de dezvoltare a oamenilor. Cunoștințele sale în afaceri dar și abilitățile sale de comunicare și negociere l-au transformat într-un leader veritabil.

Este co-fondator The Creatives, președintele Cluster pentru Inovație și Tehnologie Brașov fondator și CEO Iceberg, iar alături de echipa sa oferă sprijin STARTups, digitalizare, consultanță (în Finanțări & Project Management, Strategii & Inovare, Training & E-learning, Asistență Tehnică & Politici Publice) și tehnologie (Industrie 4.0, Smart Cities, Photonics, Robotica & AI).

“Rolul meu și al echipei mele este de a genera idei inovatoare și de a le concretiza în acțiuni de succes.”


Discurs Ionuț Țața TEDxConstanta 2022

(e)merging creativity

Este mai ușor să identificăm creativitatea în afara noastră decât să ne aducem aminte când suntem noi creativi.
Începem să manifestăm creativitatea când suntem mici (desenăm pe pereți) și ajungem în adolescență să fim într-o cutie creată de alții, cutie care ne limitează foarte mult creativitatea.

Parte din creativitate înseamnă să ne folosim de pattern-urile deja create.

Mai mult de atât, avem nevoie să ne aducem aminte de stilul nostru de a fi creativi, de starea pe care o aveam atunci când manifestam creativitatea. Este nevoie să te simți liber, de a fi fericit și de a te conecta cu cei din cei din jurul tău. Este nevoie să fii în siguranță ca și minim standard. 

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult