TEDx-Constanta-Iosif-Peterfi

TEDxConstanta - Vorbitor

Iosif Peterfi

Investitor. Antreprenor

TEDxConstanta - Vorbitor


Iosif Peterfi a lucrat în domeniul securității cibernetice, atât ca inginer, dar și ca administrator de sisteme. Este născut în Constanța și a debutat în lumea IT-ului la începutul anilor 2000. A acumulat peste 20 de ani de experiență în ocuparea unor roluri de piatră de temelie în infrastructura tehnologică la Departamentul Apărării al SUA și Biblioteca digitală Max Planck.

Iosif este fondator și CEO Ethernity CLOUD, fondator  Schnell Node. Tehnologia blockchain este considerată de mulţi la nivel global drept următorul pas din evoluţia internetului şi a soluţiilor tehnologice. Iosif a plecat de la viziunea că se poate construi un ecosistem de cloud computing în care datele să fie păstrate confidențiale, să fie protejate și în același timp operațiunile executate să fie transparente pentru utilizatori. 

Astfel a luat naștere Ethernity CLOUD, care are ca scop rezolvarea celor mai comune probleme ale sistemelor centralizate de cloud computing.
“Sunt un om pasionat de tehnologie și de-a lungul anilor îmi place să cred că am dat viață unor proiecte folositoare. Împlinirea mea este să văd că ceea ce am creat este util pentru cât mai mulți oameni.”


Discurs Iosif Peterfi TEDxConstanta 2022

Decentralisation and Web3, how does this impact our privacy?

What blockchain give us in this era and more important what we can do next with this capacity.

Iosif Peterfi, in this discourse simple describe what is major difference from Web1, Web2 and Web3.

Also what blockchain resolve for us. In this era we need anonymity and privacy in our life and our work, we need transparency and decentralisation factor.

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult