TEDx-Constanta-Suzan-Carp

TEDxConstanta - Vorbitor

Iulia Buciuman

Executive Coach. Antreprenor. Expert în Dezvoltare Continuă

TEDxConstanta - Vorbitor


”Ca să ai un start bun, în orice #business antreprenorial ai nevoie de girul cuiva: al unui prim client, al unui investitor sau al unui partener. Dar nimeni nu va crede in tine, daca nu crezi tu in potentialul tau.”

După o experiență de 9 ani în mediul corporatist, Iulia Buciuman ia una dintre cele mai grele decizii. Pleacă din confortul multinaționalelor și intră în viață antreprenorială, cu o viziune și o dorință enormă de a se provoca.

În 2016, alături de o întreagă echipă, pune bazele HUMANISTIC – the future is HUMAN. Acesta este un ecosistem în care comunități de experți dezvoltă programe de învățare pentru adulți bazate pe competențele viitorului. Este Executive Coach certificat de Internațional Coaching Federation si deține licențe în diferite instrumente de diagnoză organizațională și instrumente psihometrice.

Iulia Buciuman crede în oameni și tocmai de aceea, vine pe 22 octombrie le TEDxConstanța pentru a vorbi despre adevăratul lor potențial – NOW.


Discurs Iulia Buciuman TEDxConstanta 2022

Puterea minții - De la a trăi cu Sens la a trăi cu Înțeles

Una dintre cele mai mari temeri cu care oamenii se confruntă în 2022 este: potențialul ratat.

Generațiile anterioare s-au luptat cu foamea, perioade de război, acum cu ajutorul tehnologiei aceste aspecte sunt parțial rezolvate și oamenii se pot concentra pe alte lucruri pe care și le doresc sau vor să le rezolve.

De fapt, acum ce a devenit important pentru oameni este să contăm, sa avem valoare de sine prin: motivația de a ajuta pe cineva, motivația de a face lucruri, motivația de a ști.

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult