TEDx-Constanta-Mihai-Bocai

TEDxConstanta - Vorbitor

Mihai Bocai

Antreprenor

TEDxConstanta - Vorbitor


Mihai Bocai, un antreprenor de succes, a avut un vis. Acela de a face lucruri pe care să le vadă a doua zi implementate pe stradă, în viața de zi cu zi, cu un impact real în economie. Acesta este și motivul pentru care a preferat, încă din facultate, să investească în propriile afaceri și idei. Astăzi își trăiește visul.

Mihai este cofondator si CEO Flaminjoy, o platformă software pentru automatizarea proceselor de marketing, și totodată, fondator Evonomix, companie de marketing și tehnologie specializată în comerț digital.

Cu peste 15 ani experiență în leadership, el caută mereu să se perfecționeze. Pe lângă timpul pe care și-l dedică aproape în totalitate pasiunii sale, la bază se află o bază puternică de cunoștințe. A studiat economie, IT si management de proiect si a construit echipe multi disciplinare care astăzi livrează proiecte pentru clienți pe 4 continente.

„Ca start-up, atunci când doreşti să aduci inovaţie în piaţă, eşti într-o cursă permanentă. Trebuie să rezolvi suficient de rapid problema pieţei, în timp ce convingi investitorii că acel viitor este unul viabil.”


Discurs Mihai Bocai TEDxConstanta 2022

Învățarea continuă, o condiție a supraviețuirii

În discursul său, Mihai Bocai ne oferă 3 soluții la o întrebare complexă: Care este esența luptei pentru a lăsa o moștenire?
Viteza exponențială - în 100 de ani educație trece de la o tăbliță de lut, la o tablă neagră și cretă, un singur calculator în clasă, la programarea jocurilor în timpul liceului.

Zona de confort - să identifici și să ieși din sistemele care te țin pe loc, din rutină. Sa devorezi ce este nou, să ai curaj și să nu îți fie frică de eșec.

Putem învăța din orice - din orice domeniu și de la orice om cu care interacționăm.

Există foarte multă informație utilă de care putem să ne folosim pentru a lăsa ceva ca și moștenire. Mihai Bocai, un antreprenor de succes, a avut un vis. Acela de a face lucruri pe care să le vadă a doua zi implementate pe stradă, în viața de zi cu zi, cu un impact real în economie. Acesta este și motivul pentru care a preferat, încă din facultate, să investească în propriile afaceri și idei. Astăzi își trăiește visul.

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult