TEDx-Constanta-catalin-ionescu

TEDxConstanta - Vorbitor

Cătălin Ionescu

Geolog, Co-fondator CODECS

TEDxConstanta - Vorbitor


Cătălin este un fost geolog care ulterior s-a convertit ca şi promoter al managementului, leadership-ului şi al coaching-ului În România din 1993 încoace. Liderul pentru mai bine de 14 ani a celei mai de succes companii de training şi formare profesională din România, CODECS SA, trainer, consultant şi coach de peste 22 de ani. Autor a peste 100 de articole, eseuri şi programe de training în domenii foarte variate, de la comunicare la leadership şi strategie. 

A lucrat ca şi trainer şi consultant cu peste 70 de instituţii publice şi corporaţii din România, moderator al strategiei de dezvoltare durabilă a României în 2004. Astâzi este unul dintre cei mai reputaţi şi cunoscuţi trainer şi consultanţi din ţară, cu un brand personal reprezentat de o gândire profundă, strategic, un simţ al umorului dezvoltat, cu un stil de prezentare autentic şi cu o sinceritate care uneori poate fi privită ca fiind brutală. Valorile sale sunt integritatea, creativitatea, competenţa şi compasiunea.


Discurs Cătălin Ionescu TEDxConstanta 2014

Schimbarea între frustrare și bucurie

Într-un talk savuros al realităţilor, provocărilor cotidiene, Cătălin Ionescu vorbeşte despre schimbare. Schimbarea este inerentă vieţii, iar cea mai bună metodă de a o întâmpina este să ne-o asumăm. Cu un îndemn spre o viaţă sănătoasă, experienţa sa de viaţă devine un punct de referinţă.

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult