TEDx-Constanta-adelina-petre

TEDxConstanta - Vorbitor

Adelina Petre

Orator

TEDxConstanta - Vorbitor


La 8 ani, Adelina Petre este de obicei cel mai tânăr speaker de pe fiecare scenă unde ține un discurs. In luna aprilie a acestui an, Adelina a obținut mențiunea I – secțiunea limba română la concursul de public speaking “Bright Speakers”, organizat de către Liceul Teoretic Internațional de Informatică București (ICHB) în colaborare cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Mai mult decât atât, cea mai importantă recunoaștere i-a fost atribuită la sfârșitul anului trecut, atunci când a câștigat premiul I în cadrul concursului de public speaking “Business Days Junior Edition” Adelina este un mic “vulcan” ambițios și posesoarea unui dezvoltat spirit de competiție. A vorbit pentru prima data în public la vârstă de 6 ani, în urma câștigării bursei de “public speaking” oferită de către Centrul pentru copii supradotați “Gifted Education”, urmând ca la 7 ani să susțină cauza acestor copii pe scena conferinței “KIDx – copiii supradotați dezbat sistemul de educație din România”.


Discurs Adelina Petre TEDxConstanta 2017

De ce atitudinea esste totul?

Adelina va aduce in prim-plan factorul "atitudine" si modul in care acesta ne influenteaza viata. Ea va prezenta - din perspectiva si experienta personala a unui copil de 8 ani - atitudinea ca si factor decisiv in atingerea unui obiectiv.

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult