TEDx-Constanta-aylin-cadir

TEDxConstanta - Vorbitor

Aylin Cadîr

Scriitoare

TEDxConstanta - Vorbitor


Cântăreața și actrița româncă de origine turcă Aylin s-a remarcat când avea 16 ani, în 2002 la primul concurs național de voce în urma căruia a ajuns să facă parte din trupa care s-a numit Pops. Din 2012 are propriul proiect muzical independent.

Ca actriță Aylin este cunoscută publicului pentru rolurile din televiziune și teatru și face parte din trupa Teatrului Național București unde joacă în mai multe spectacole.

Cântăreață și actriță română, de origine turcă, Aylin Cadîr s-a remarcat în 2002, în cadrul concursului „Alege Asia”. În urmă acestuia, alături de alte 3 fete, Aylin a înființat formația Pops. Aylin a interpretat rolul pozitiv al Elenei Crăciun în serialul „Cu un pas înainte”. A apărut în telenovela „Iubire și onoare” și a jucat în piesa de teatru „Maitrey”, regizată de Chris Simion. În 2011, Aylin a participat la concursul „Dansez pentru ține”, susținută fiind de fostele colege din trupa Pops.


Discurs Aylin Cadar TEDxConstanta 2018

Dă-te la o parte din propria ta cale!

În acest discurs Aylin vorbește despre cum propriile nesiguranțe pot fi obstacole în calea a ceea ce vrem să construim. Ca români suntem primii care ne criticăm iar atunci când vorbim despre o treaba românească acest lucru are automat un sens peiorativ. Aici Aylin ne invită să întoarcem sensul acestei expresii.

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult