TEDx-Constanta-mihaela-tatu

TEDxConstanta - Vorbitor

Mihaela Tatu

Prezentator televiziune

TEDxConstanta - Vorbitor


Educația, moștenirea înseamnă să ne pese de cel de lângă noi. Speaker motivațional și trainer în arta discursului, Mihaela Tatu iubește cuvintele și crede în redescoperirea și conservarea frumuseții limbii române.

Este parte din grupul Toast Masters și moderator permanent al evenimentului Business Days. Cu ceva experiență în contabilitate, peste 20 de ani de experiență în mass-media și alte domenii legate de oratorie, Mihaela Tatu este un maestru al reinventărilor și schimbărilor de macaz din viață. „Râd mult, înot, citesc, învăț constant și, din timp în timp, îmi iau câte o zi – două că să fac doar ce-mi place, sau, pur și simplu, să fiu leneșă.” Mai mult, Mihaela Tatu dă voce personajelor din desene animate, înregistrează audio book-uri și prezintă diverse evenimente.


Discurs Mihaela Tatu TEDxConstanta 2018

Ce lăsăm după noi este un act conștient

Un detaliu important în moștenirea noastră este să fim conștienti de ce lăsăm în urmă. Cu o notă de seriozitate, mai degrabă decât de umor, Mihaela Tatu povestește despre moștenire în contextul educației și ai celor 7 ani de acasă. "2 cu 2 e știinta, nu e educație. Să stai cu fruntea sus în fața copiilor și să le fii exemplu - aceasta e educație."

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult