TEDx-Constanta-dan-amariei

TEDxConstanta - Vorbitor

Dan Amariei

Vocalist Trupa OCS

TEDxConstanta - Vorbitor


Dan Amariei, solist al trupei de rock alternativ „Omul cu Șobolani”, urcă pe scena TEDxConstanța pentru a ne oferi o nouă perspectivă.

Acesta poate fi caracterizat ca fiind un mix interesant: un umanist care privește lumea într-un mod realist. În ciuda carierei sale și a plăcerii acestuia de a crea muzică, în timp solistul a dezvoltat plăcere pentru politică. Lucru afirmat în cadrul unui interviu.

Conștient de lucrurile ce-l înconjoară, Dan Amariei continuă să creeze chiar și după ce spune soarele. Acesta este gazda emisiunii-manifest "PITICU DEJUN" ce sfidează seriozitatea ilustrând o ora de "deranj" cu muzică bună în cadrul Radio Guerrilla.

Vino și privește o nouă perspectivă! Dan Amariei ocupă locul liber de pe covorul roșu al TEDxConstanța pentru a-ți oferi o altă variantă a realității ce te înconjoară.


Discurs Dan Amariei TEDxConstanta 2020

Muzica în vreme de pandemie

În acest interviu, Dan Amariei, vorbește despre cum muzicianul este provocat să se adapteze în noul context oferit de anul - pandemic - 2020: de la conexiunea cu publicul, la creativitate și dacă muzica mai este relevantă într-un astfel de context.

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult