TEDx-Constanta-marian-adochitei

TEDxConstanta - Vorbitor

Marian Adochiței

Actor

TEDxConstanta - Vorbitor


Marian Adochiței, un tânăr actor aplaudat pe scena Teatrului de Stat Constanța (#TSC), în roluri jucate în peste 30 de spectacole jucate precum: „Goi Pușcă„ în regia Vlad Cristache, Billy Şchiopul” de Martin McDonagh, „Ursul” de A.P. Cehov „Menajeria de sticlă” de T.Williams, „Testosteron” de Saramonowicz, „Niște năroji” după Marin Sorescu, Bolnavul închipuit” de Moliere și altele.

Azi își împarte pasiunea pentru teatru cu arta fotografiei și a clipurilor video

Multe dintre producţiile recente ale TSC sunt imortalizate chiar de Marian Adochiței.

Se consideră norocos pentru că poate aloca o bună parte de timp proiectelor personale, călătorind și colaborând cu oameni pasionați de fotografie / video.


Discurs Marian Adochiței TEDxConstanta 2021

Iubește și fă ce vrei

Să ne imaginăm pentru o secundă că suntem liberi, nu ne presează nimic, job, familie, copii, bani, suntem ceea ce vrem noi să fim. E chiar așa de greu să ajungem acolo?

Cu toții simțim instinctiv că un drum pe care l-am ales este în direcția bună sau nu, cu cât ignori mai mult acest sentiment uman, natural, cu atât te îndepărtezi de tine și viața ta începe să fie grea.

Alege să te asculți, să găsești frumosul peste tot, fii atent, uite-te în jur, fii atent la oameni, sunt triști, veseli, ocupați, observă-i, intră în discuții random, observă natura, copacii, animale. Ai un telefon cu o cameră foto, fotografiază, surprinde momentele care te inspiră. Scrie o poveste în mintea ta cu fiecare drum pe care îl faci.

Dă importanță lucrurilor evidente pe lângă care trecem fără să ne întrebăm de ce sunt acolo.

Făcând toate astea, într-o dimineață te vei trezi alt om, un om care este în simbioză cu lumea din jurul lui, un om complet, un om care vede și alți oameni ca el și se întreabă de ce a dormit atât de mult până acum.

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult