TEDx-Constanta-Lili-Sumanaru

TEDxConstanta - Vorbitor

Lili Sumănaru

Profesor învățământ primar

TEDxConstanta - Vorbitor


Liliana Sumănaru este profesor pentru învățământul primar și preșcolar din 2007 iar din 2018 este fondatorul ”Copilării Urbane”.

Proiectul ”Copilării urbane” a apărut tocmai din nevoia de a-i educa altfel pe cei mici, stimulându-le creativitatea, îndemnându-i să fie activi, curioși și sociabili. Noile generații au parte de provocări diferite așa că e important să te adaptezi, dar și să-i implici pe cei mici în activități care să-i smulgă din fața ecranelor.

Interacțiunea cu copiii din medii sociale diferite a împins-o să studieze programarea neurolingvistică și să adapteze/integreze tehnicile de lucru în activitățile și cursurile pe care le creează pentru copii, ajutându-i să-și depășească barierele și să capete încredere în forțele proprii.

Din 2016 este inițiator și organizator de proiecte culturale de promovarea a tradițiilor românești, devenind astfel ambasador ”La blouse roumaine” datorită pasiunii și dragostei pentru cultura și patrimoniul românesc.

Cadru didactic, fotograf, creator de amintiri, Liliana Sumănaru educă concentrându-și activitățile pe lucrurile frumoase din viața fiecăruia.


Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult