Media KIT

Informații utile pentru mass media


Despre TED


TED este o organizație non-profit devotată sloganului “Idei ce merită împărtășite.” A început ca o conferință de patru zile în California în urma cu 25 de ani și apoi TED a crescut și i-a sustinut pe cei care au idei și multiple inițiative ce pot schimba lumea.

Conferința anuală TED invită gânditorii și activiștii lumii să vorbească timp de 18 minute. Discursurile lor sunt disponinile și pot fi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se Numara Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende si primul ministru al Marii Britanii, Gordon Brown. 

Conferinta anuala TED are loc in Long Beach, California, with simulcast in Palm Springs; TEDGlobal este sustinut in fiecare an in Oxford, UK. 

Inițiativele media ale TED includ TED.com, unde sunt urcate discursuri noi în fiecare zi, și Open Translation Project, care oferă subtitrare și transcrieri interactive astfel încât fiecare Discurs TED să fie tradus de voluntarii globali. 

TED a stabilit un premiu anual – TED Prize, unde indivizilor excepționali cu o dorință de a schimba lumea li se oferă oportunitatea de a pune această dorință în acțiune; TEDx, care ofera grupurilor posibilitatea de a organiza, independent un eveniement în comunitățile lor; și programul TEDFellows, care ajută inovatorii din lumea întreagă să devină o parte din comunitatea TED și, cu acest ajutor, să amplifice impactul proiectelor și al activităților lor remarcabile.

Mai multe informații:

http://www.ted.com/about/programs-initiatives

http://twitter.com/TEDNews

http://www.facebook.com/TED.

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent


În spiritul ideilor ce merită a fi împărtășite, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent și aduc laolaltă oameni ce vor să ia parte la o experiență de tipul TED. La un eveniment TEDx, videourile TED și vorbitorii creează un context ce provoacă discuții și conexiuni în cadrul unui grup. Aceste evenimente locale, organizate independent sunt denumite TEDx, unde x= eveniment TED organizat independent. TED oferă îndrumare generală pentru programul TEDx și evenimentele TEDx sunt organizate independent. (Conform unor reguli și reguli specifice.)

Mai multe informații:

https://www.youtube.com/user/TEDxTalks

Relatia cu presa:

Orice cerere din partea presei vă rugăm să o trimiteți către Cornel Marcu care este Licențiatul TEDxConstanta. (contact TEDxConstanta)

Aparitii media TEDxConstanta

În curs de actualizare.

Discursuri Recomandate:

Costin Dămășaru

Inovații menite să schimbe lumea

Ediția VIII - Adaptability - 2023

Sebastian Burduja

În căutarea antidotului la maladia scepticismului cronic

Ediția VII - The New Now - 2022

Alexandru Bobe

Give me the key and i'll unlock the entire wor[l]d!

Ediția VI - Unlocked - 2021

TEDxConstanta un eveniment independent sub licența TED

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult